én nem vagyok szakértő, csak két fülem és némi alapismeretem van pár dologról, így csak magánvéleményt tudok mondani. mint írtam brekinek is (aki persze mármár kényszeresen sosem reagál ) ez dettó ugyanaz, amit kaposi kolléga is belinkelt. Hogy az,ami ugye ez is mennyire minőségi az egy dolgo, a másik dolog meg hogy mennyire valóban bakelit.....a minőségire csak azt tudom biztosan mondani, hogy a hey hey guy szó szerint egy Okádék, a többi meg viszonylagos,mert még mindig nincs egy tutibiztos valódi referencia, azaz CÉDÉ forrás.
A bakelitről annyit, hogy csak azokból tudja valaki, hogy onnan van-e tényleg,aki ezt a példányt legelőször megosztotta.
Fingom sincs, gyárilag kevertek-e a számokba tipikus használt bakelites sercegéseket, mindenesetre érdekes egy 2009-es számban ennyi sercegést hallgatni, ha nem direkt,akkor a digitalizálás egy kalap szar, az mp3ba tömörítés meg egyébként csak simán fos,mert ezeket a 320akat a tipikus elbaszott kódolási beállításokkal készítette valaki.
hát nagyjából ennyi, többet majd ha tuti cédéforrás lesz. utána lehet biztosabban anyázni vagy elismerni a hangmérnököt!