xnl87ky5.jpg

free counters

• htibcsike
    Sziasztok!

Teljesen véletlenül ráakadtam az A La Carte: "Sun Sun Summertime" non stop mix-re. Azt hiszem létezik belőle egy nem non stop mix is, de annak a linkjét sajnos nem találtam.:-( Íme, amire ráakadtam:
    http://depositfiles.com/de/files/7421910
    Remélem, működik, bár így első körben felajánlja a letöltést.

Kiskoromból (81-ben születtem) próbálok visszaemlékezni a 80-as évek slágereire, alig vártam, hogy hazajöjjek a bentlakásos óvodából pénteken és hétről hétre újra hallgathassam a "fiataloknak" című műsort. Valahogy 4-5 éves forma lehettem, amikor megragadt a fülemben egy ilyan dal, melynek refrainjében azt ismételgetik, hogy "o, o, o, o, sa-sa-sac'est la vie". Úgy emlékszem, van egy pár versszaka, de a refrainben ezt ismételgetik végig. Nem tudjátok véletlenül melyik albumon található meg? Letölthető esetleg valahonnan?
    A leges-legelső vegyeskazettámon pedig van egy dal, melynek valami ilyesmi a refrainje, hogy: "hey, hey labamba... do la-labamba, la-la-labamba tonight" és egy kisgyerek is mondogatja ezeket, nevetgél is benne. Bocsánat, hogy ilyen felületesen tudtam csak körülírni.
    Saragossa Band-tól is általában csak valami 2007-es válogatást találtam, pedig úgy tudom, volt nekik az "Agadou"-lemezük, a "za za zabadak" és hasonló egyveleges lemezeik, a "mosquito"-s albumuk stb. Ezek letölthetőek esetleg valahonnan?
    Bocsánat az egyszerre sok kérésért és kérdésért, nem volt nagy forgalom a melóhelyen és volt időm gondolkodni ilyenen is.:-)
    Előre is nagyon szépen köszönök mindent!
    Üdv: Tibi