xnl87ky5.jpg

free counters

• okiland
    Szia Lervi!

Én sem azért reagáltam reggel, mert különösen izgat, hogy amit feltolok és belinkelek azt megköszönik avagy nem. Kicsit az bosszantott fel, hogy "feldobok egy zenét valahova, aztán belinkelem ide", ezek után meg 10 percenként megnézem, hogy ugyanmár hányan szedték le. Aztán meg hisztizzek, ha nem köszönik meg annyian ahányan leszedik.
    Nekem elég nagy elismerés és visszacsatolás a letöltések száma (amit lehet, hogy nem csak az itt fórumozók szedtek le annyiszor), mint a folytonos hálálkodás és köszönömözgetés. Természetesen azért nekem is mint mindenkinek jól esik egy-egy elismerő szó a zenéről. Ha mindenki aki letölt egy számot vagy albumot vagy bármit megköszönné, akkor most lehet, hogy a 1.549.437.-ik HSZ-t írnám ide. Gondolom ez sem tetszene mindenkinek.
    Szerintem mindenki két esetben tölt fel valamit és linkeli be ide.
    1., Ha kérésnek tesz eleget. Ahogy észrevettem ez esetben meg is érkezik a hálálkodó HSZ a kérő részéről.
    2., Ha csak azért linkelek be ide valamit, hogy "dicsekedjek" vele, vagy csak úgy, hogy másnak is meglegyen. Ebben az esetben kitől várok KÖSZÖNÖM hsz-t??
    Most Én is hisztizzek, hogy a RADIORAMA albumot már 6-an leszedték, de csak ketten köszönték meg? Nem fogok, mert örülök annak, hogy 6 embernek viszont tudtam adni valamit, és este úgy fekszem le, hogy ma sem csak Én kaptam az ittlévőktől valamit, hanem adni is tudtam.