xnl87ky5.jpg

free counters

• IMYke2.0.0.0
    Úgy szoktam az ilyen "Mashed Up" (külön kategória a remixek között, többnyire a "Bootleg"-hez hasonlít, de a Mashed-ben lehet vagdosni is a számokat) remixeimet készíteni, hogy egy mezei DJ mixerrel egymásra próbálom a két zenét [tempó, zenei és szöveg kiállások, szintik stb.]
    Aztán jönnek a jellemző részek kivágásai, programmal.
    Ha alap + acapella, akkor természetesen sokkal könnyebb a dolgom.

A Blue System-mel szívás volt, mert Dieter ugye hosszabb "szöveg helyekkel" operált, míg a SBM pergősebb, de csak 28 mp-es elemekkel. Így a zenét kellett vagdosni.
    Ez sajnos két helyen jellegzetes, és észrevehető, az eredetihez képest: a szöveg (rap) betét vége előtt ~ 5 mp-től.
    Másrészt, nekem nem digitális formában vannak meg az anyagaim, így az "elmászás" bűbájos hatásával is küzdöttem.

AeroCool barátomnak készülő Amati: Are You In The Mood For Bach Tonight remixemmel is ezért szívtam [a Dance verzió könnyeden elkészült, 90-es topik, kép], ám tervezek néhány más stílust is... és hát, mint a torkosborz... úgy szívok.
    A 80-as évekre jellemző hangsúlyos utódob egyszerűen lekevrhetetlen!
    Csak "dance" készíthető ezekből ... :(

Pedig Ken Laszlo, Savage, Lian Ross... hihetetlen anyagok, fantasztikusan lennének mai és mégis a régi stílus megörzésével elkészíteni őket.