Sziasztok!
Csak egy pár dolgot szeretnék hozzáfűzni az előbbi hozzászólásokhoz, amit természetesen a saját megítélésem alapján gondolok!
A "legendás" előadok a 80-as években (maradjunk Koto, Laserdance stb.) előadóknál, pontosan a saját stílus (klisék) miatt szerettem, ami természetesen jellemző volt rájuk, amivel csak a mai napig elég kevés előadó tudja visszaadni az akkori hangzásvilág szépségét. Az Ernesto albumaiban természetesen fellelhető azok a motívumok (hangszínek, harmóniák stb.), ami jellemző volt a spacesynth előadókra, ezért én nem is vártam mást, és ellenkezőleg örültem is neki! A másik oldala a dolognak ha belegondolunk, hogy 2008/2009-ben van olyan előadó aki jelen van ezen a piacon (és nem kevésbé magyar), nagyon is örülök neki. (De ezt már előttem kifejtették páran mflex stb.).
A legnehezebb része szerintem a dolognak, hogy Ernesto nem rendelkezik (és remélem nem sértődik meg ezért) High-End studioval, ezért a saját keretein belül kell ezeket a dolgokat megoldani, ami így is jól sikerült szerintem!
Nem akarom ragozni tovább ezt a dolgot, csak abba kell belegondolni, hogy innen szerintem nem olyan egyszerű bekerülni a külföldi piacra, ha nem is ez volt a szándék!
Minden amit leírtam kizárólag a saját véleményem, és előre kijelentem, hogy senkit sem szerettem volna megbántani a leírtakkal!
További szép napot mindenkinek!