Nahát! :D
Érdekes módón, én ugyanezt mondhatnám, hogy húzz vissza a "hubostortádra" kotlani.
Keressen valaki olyan hsz-t, ahol én mostanában belekötöttem valakibe, de ne olyat, amikor már visszavágtam, hanem olyat, hogy direkt kezdtem volna a flémelést. Addig semmi gond nem volt míg hangot nem adtam az ernesto féle fasszopó megnyilvánulásnak. Ilyet nem fogtok találni! leírtam, hogy semmi kedvem veszekedni, de idióta ALREG mögé húzódó agyvelőgyulladások nem bírják ki, hogy ne szóljanak be, nem mflex volna a nevem, ha elmennék ez mellett szó nélkül, még most is azt írom, hogy semmi kedvem veszekedni, de ha valaki oltani akar, tuti emberére talál.
A beleröfögésed kb annyit ért 30-40 évesen, mint egy mai vérpistike agytekervényeit összekötő céklalé seggfejkém.
Nekem olyan emberek nem mondják, hogy mit csináljak, akiknek nevük van ebben a k..va országban, akkorm miből gondolod, hogy majd éppen a te eszetlen ovódás megnyilvánulásodra fogok hallgatni?
Jobb lenne, ha te is befognád a pofád, de csak olyan értelemben, ami rám és másra tartozik, ez alatt azt értem-a gyengébbek kedvéért-, hogy nyugodtan töltsed továbbra is a terrabájtnyi fos "mpéhármaidat" és jópofizhatsz a fórumón, de aki nem szólt hozzád, vagy nem vagy érdekelt az ügyben, abba ne röfögj bele, de ha már elszántad magad eme bátor tettre, legalább olyat írj, hogy értelme is legyen és felnőtt emberhez legyen méltó, akkor talán előjön belőlem a pesszimizmus és a végén megijedek :D
Ha erre képtelen vagy, akkor inkább tarsd a lepénylesődet.