szia Jani!
Nekem aztán tényleg semmi bajom a véleményeddel, leírtad, elmondtad, de miért van az, hogy itt páran mindig a "mindenki" véleményét próbáljátok képviselni? Vagy készült egy átfogó reprezentatív felmérés, hogy ki mire szavaz és Te vagy aki mások nevében beszél képviseli a "mindenkit"? Én meg úgy gondolom, hogy ha bárki hsz-ére valaki válaszol, az már nem érdektelen és nem oktalan, és még mindig megvan a lehetőség arra valóban MINDENKINEK, hogy akit nem érdekel,az nem olvassa el,hanem átugorja! ENNYI.
Nem tudom mennyire láttad át az utolsó témát, de épp nem a wav-ekről meg "hangmérnökökről" volt szó,hanem a Warezról, ami azt hiszem jelenleg még mindig nem "hivatalosan támogatott" (de persze megtűrt, hisz ez az éltető) tevékenység eme jelesneves fórumon. Innen indult a téma és hogy hová kerekedett ki, az már csak ok-okozati válaszok öngerjesztő folyamata.
Én már felajánlottam a világbékét,de úgy látszik ez az emberiség világtörténelmi hagyományai alapján sokaknak itt sem érdeke....ha meg pl. megszólítanak vagy rólam/hozzám beszélnek,akkor szokásom rá reagálni, remélem ez nem nagy baj egy fórumon, aminek alapja a betűvetés (meg a linkhányás).