-
hol a csába van a pattogatott kukoricát majszoló kis ikon? nem találom.... 
TB!
Néha olyan szépeket írsz, hogy meg tudsz lepni, máskor meg rögtön megkontrázod magad, vagy csak simán puhítva viszakozol korábbi nagy lendületeidből....mint ahogyan ezt Mflex jól összefoglalta (sajnos ezt tényleg nem érdemes szépíteni a részedről, kár hogy önmagad ezt nem veszed észre).
Ha a "drága baráttal" rám gondoltál, akkor csak megerősíteni tudom, hogy igen, én Mflexnek is a drága barátja vagyok, téged meg továbbra is elnézlek, mint sorscsapás az emberiségre, mert sokszor csak pöcsként viselkedsz vagy reagálsz, de én így is el tudlak fogadni, ha mindemelett néha eljátszod a normálisat! Lehet, néha még hiányoznál is, ha nem volnál vagy nem provokálnál bele olyan TÉBÉ-sen humorosan a dolgokba. Tényleg nagyon vicces figura vagy (hihahú), gondolom sűrűn szokták mondani mások is.....szóval ha kérhetem, akkor legalább velem légy úriember,ahogyan mondtad ma és ne emlegess plátóilag, ha nem akarsz tőlem semmit sem. A többi "megvilágosult észrevételedre" meg most tényleg csak kedv hiányában nem reagálok, de elnézésed kérem, biztos lesz még lehetőség, hogy bepótoljunk egy kis eszmecserét. Néha tényleg jókat írsz, pl. amikor önkritikát gyakorolsz magadon, de mint ahogyan jól fogalmaztad, ha itt mindenki (én,te,ő,mi,ti,ők) senki, akkor ezt a tényt önmagad szemszögéből gyakrabban is megvillanthatnád a hozzászólásaid magasztos tartalmaiban, magyarul ne akarj Te sem többnek, különbnek vagy másnak látszódni, mint ami itt vagy Te vagy más is. Ennek ellenére én (a különdíjazott brekkencsbe belekötő aktivista cím tiszteletbeli tagja) továbbra sem vagyok ellene semmilyen vitatémának, amíg azt a "meg tudjuk beszélni" alapon folytatjuk és nem folyik vér.
Részemről nem látom értelmét a "téma" további feszegetésének, és amig valaki nem ássa el a csatabárdot, addig úgyis csak adok-kapok lesz. Abban meg többen is jók vagyunk, de felőlem lehetne "világbéke" is.
Vagy ne?!
Valamennyi résztvevőnek köszönöm a mai műsort, jó "buli" volt!
így annyira nem unalmas ez a fórum....