xnl87ky5.jpg

free counters

• mflex #59046
    Kevés vagy te ahhoz Tirpák Bunkókám!

Többet tudok rólad, hogy mekkora egy szánalmas EMBER? vagy, anno mikor SPONYGYÁT (gyöngye) ránk küldted a fórumon, hogy mindent szimatoljon ki, csak éppen a dolog fordítva sült el és megszeretett minket, aztán, hogy miket mondott el nekem skype-on, már le sem írom, mert egyrészt nem ide tartozik, másrészből meg kiderülne, hogy milyen ember vagy te valójában, ez akkor volt mikor éppen kirúgott téged, nem tudom, hogy még elviseli azóta a pofádat, nem is érdekel, de olyan dolgokat mondott el rólad amit el sem tudsz képzelni.

Mivel a naplózás bevan kapcsolva, mindenről van mentésem, szóval legyen elég annyi, hogy te a saját barátnődet regisztráltattad az akkori fórumon, mert a te alregeidet én egyből kiszúrtam, hát ilyen ember is vagy te és akkor még semmi amit rólad akkor elmondott.

A MAC-ről meg annyit, hogy soha nem dicsekedtem vele, csak akkor hoztam szóba, ha más kérdezett róla és akkor volt kint az aláírásomban mikor az apple topikba írtam, de mit tudsz te erről, csak a pofád jár állandóan, szerintem verd ki azt menj aludni.

Írhatsz bármit, ha kell bemásolom vagy elküldöm az összes beszélgetésemet ezzel a kedves hölgyel, ha van egy kis esze, biztos nem fogadott vissza.

Remélem látni, hogy miről beszélek

A továbbiakban nem érdekel a fröcsögésed TŐTIKEMESTER!