Trend Boy#59045
A véleményem nem változott, csupán kiegészitettem...
Sajnálatosan én sem ismerem a "zephyroth" fórumtagot, ha eggyé akarnál varázsolni minket, nem fog menni... az meg sajna a véletlen műve, hogy ugyan úgy oszt, mint én... S hogy én, miért???
Mert megérdemled...
Itt okoskodsz, mikor 100 másik helyen, ahol regelve vagy, megtehetnéd. Csak egyéni számolásaim szerint kb 15 embert annyira sértően, és gorombán elküldtél olyan messzeségekbe, és felőlem nézve, embertelen hangon, a számolatlan nagyzolásos dumákkal körtve, hogy ez nem csak nekem szúr már szemet... Részemről, amikor lehet, osztalak, drága barátoddal együtt. Menj szépen haza, csináltál magadnak saját kupit, ami sokadik indulásra is, csak döcörészik, és 3. fokozatnál mindig beég (költözünk), aztán ide szórod az észt. Vissza követhető, és visszakereshető, ha baromságokkal, és oktalan vádakkal találsz meg valakit, mindegy ki az, engem is megtaláltál... 100x elmesélted, mekkora idióták vannak itt, és milyen drupotlanok vagyunk, te peddig a MAC isten, aki szerintem azt sem tudja mi elött ül, és valójában mire is lenne jó az...
Végül meg, meg kellene érteni valamit, én vagy te, egy nagy senkik vagyunk itt... Úgyhogy ne is akarj több lenni, mert a végén még kilóra megvesznek...