Jah, hogy ez poén volt!? Én marha miket képzeltem itt? Szóval poén a 200 fórum, poén, hogy nem a ruszkik kezdték terjeszteni és poén, hogy tucat zene és poén, hogy hirtelen csak a saját szórakoztatásodra készül, ugye? poén, poén... hátán hajj, de még ha igaz is lenne, akkor sem röhögtem volna rajta, azt meg had döntse el Ernesto, hogy milyen melódiákat komponál, nyilván mindig újítani fog, de az az ő saját egyéni elbírálásába tartozik.
Neked egyáltalán nem kellett volna a tegnapi eszmecserébe belefolynod, zephyroth "barátoddal" együtt, ami érdekes, hogy pont úgyanúgy ír, ahogy te, igaz, hogy a fórumon még nem láttam, de ő aztán kurvára ismer engem, jobban mondva te, csak azt nem értem, hogy most miértis magyarázkodsz? Hirtelen de megváltozott a véleményed sok mindennel kapcsolatosan.
Egyik percben fikázol, a másik percben meg, mint nem is olyan rég te vagy az igazságos próféta...
Komolyan nem lett volna ebből az egészből itt semmi, ha COPUTERGURU, akinek többször szóltam, de ennek ellenére folytatta az Ernesto warezt!
Vagyis nem kellett volna belefolynod a témába, most meg nem értem a viccet, mi?