Trend Boy#59018
Sajnálatosan Mflex, nem érti a poént, na de mindegy, a remixek ettől, saját szórakoztatásomra léteznek... Amennyiben komolyabb terveim lennének velük, a szerző értesitésre kerül. Nem tervezem, és nem is szeretném ha kiadásra, vagy bármilyen profit szerzés véget kerülne ki a kezeim közül, csupán tudásom gyakorlására, saját szórakoztatásomra készültek. Terjesztése nem lehetséges.
Minden estere nem látom itt igazolhatónak, hogy az lennél aki vagy, ne vedd sértésnek, de oldaladon keresztül igazolhatóbbnak látom majd a kapcsolatfelvételt, akár eme, vagy bármilyen veled kapcsolatos kérdésben.
Ide irom, és ez megint csak Szigorúan magánvélemény, tehát ne vedd semmiképpen sértésnek, de a "tucat" dologra adnék némi magyarázatot.
Hazánkban kevés, ezt a műfajt, ilyen profitálással végző zeneszerző van. Ernesto ezek közzé tartozik, tehát idehaza elfogadom azt a nézetet, hogy jut, jutott valamire. Amire én gondoltam, és ahol igazán nagyon duranthatna, az világhirnév, ebben a kategoriában. Aki kicsit otthon van ebben, pl:Mflex, az láthatja, és felmérheti a valós erőviszonyokat. Nos én erről beszéltem, ha valaki, vagy akár te, félreérthette, netán megsérdödött, akkor bocsika érte... A zene jó, de talán valami igazán kiugró kellene mellé, amitől akár a tengerentúlon is felfigyelnek a dologra... Nos én erre öszpontositanék jobban...