xnl87ky5.jpg

free counters

• Trend Boy #58376
    ...hát ez kicsit nagyon mellé ment...

Sajnos vannak emberek, akik építő jellegűnek adják ki magukat, még is romboló tevékenységet folytatnak... Vannak, sajnos, olyan emberek aki a változás, változtatás örök szelében élnek, és számukra, te vagy én, nem leszünk akadály... Azokról a megszállottakról nem is beszélek, akik inkább a zenét nézik, mintsem a vitát, vagy egyáltalán a körítő szöveget...
    Mint írtam már, én elfogadom a te minőségedet, s te is fogad el az enyém, vagy ha nem, legalább normálisan, szia, szia, azt jól van...
    Velem jól járhattatok volna, és ezt azok tudják akikkel szorosabb kapcsolatom van, van zeném, és lesz bőven dögivel. Ide is és más fórumra is pakoltam fel kellemesen nagy mennyiségeket. Nem bánom, és szívesen adtam akkor, azoknak akik éppen itt voltak, vagy amott, és leszedték, hallgatták, őrzik, stb. Nálam, és tudtommal másoknál is, visszavezethető a zenemegosztás nélkülözése bizonyos emberekre, bizonyos történésekre. Az alapvető probléma, itt, és bárhol máshol ebben az emberi kapcsolatrendszerben, a személytelenség, és az őszinteség nagyvonalú kikerülése. Nos e kettő nélkül, bukóban a bizalom, és minden ami részemről, és tudtommal mások részéről is, arra ösztökélne: "oszd meg, hiszen megbecsülik"...
    Én őszintén elmondom, nem nagy kunszt, mit gondolsz te, vagy bárki, addig míg nem vállalod fel magad élőben, személyiségben, amíg logók, és intrók mögé bújva létezel... Persze felteheted a kérdését, és én meg is válaszolom... Csupán azért az egyszerű tényért, hátha tudtok infót prezentálni arról, ami nincs, vagy várható, illetve szórakozás képen... Pedig volt idő amikor azért, sokad magammal, hogy zenét osszak meg, vagy véleményt kérjek erről arról... s akkor még 64kbit/s volt a feltöltésem, ma meg már 1,5mbit...