Előre jelzem nem vitázni akarok én sem csak hát ez egy fórum ahol vélemények cserélnek gazdát, a jó zenék mellett...
Én csak annyit reagálnék, hogy említetted azokat akik eltávoztak ilyen vagy olyan okok miatt mert itt nem becsülték meg őket..???
Nos sztem egyáltalán nem a köszönömök hiánya miatt tették ezt!!
Tették ezt azért mert a fórum teljesen más irányba fordult és ez nem jött be a fórumért valóban sokat tévő embereknek. Mivel rád nem nagyon emlékszem abból az időből most nem részletezném nagyon, ha van kedved olvass vissza, voltak nagy viták..!
Jah, hogy pont azok voltak, akik saját erőből töltöttek fel zenéket kérésre vagy csak "úgy" önzetlenségből? Hát ez pech..
Persze most is megy a "feltöltés" csak egyre ritkább a saját anyagból való megosztás, inkább idelinkelnek minden szart, olyant is ami 1000x volt már fent de nem baj, lényeg hogy sok legyen alapon bármi felkerülhet az sem baj ha nem 80's zene..
Az meg, hogy van jogosultsága a villódzó bannernek, enyhén szólva is egy vicc, aki arra vár, hogy köszöngessék a más oldalról idelopott linkeket azt csak sajnálni tudom. (más kérdés a saját upload!!)
A minőség témára direkt nem térnék ki, vannak akik szeretnek fejlődni és így igénylik a minőséget és vannak, akik meg nem..
Ennyi!
Bocs, hogy hosszú lére engedtem, nem a vita miatt , ezek csak a gondolataim.