Ahogy Ti szoktátok írni, lenne felétek több OFF (én inkább egyszerű-nek jellemezném) kérdésem, amiben tanácsot ill. segítséget szeretnék kérni.
Végre lassan eljön az a pillanat amire már jó ideje vártam. Nem vezettettem be semmijen NET-et, mert vártam azt amit most hoznak.
Elég gyors (11111kbps) lesz, és az ára is aránylag megfizethető. Igenám de eddig a munkahelyemen neteztem, és ez okozott némi problémát és nem kevés korlátot. Most viszont Én is tudok felétek több mindennel szolgálni amit eddig a korlátok és az időhiány miatt nem tudtam megtenni. Sokszor előfordult, hogy kerestetek valamit, de mire Én ehhez otthon hozzáfértem és másnapra elhoztam már megelőzött valaki. Ráadásul nem is egyszerű itt benn valamit is feltölteni, mert a rendszergazdánk már szóvátette, hogy a munkahelyi gépek nem erre vannak.
Na a körítőanyagról ennyit.
Amiben a segítségeteket kérném azok a következők:
- Milyen szoftverrel tudok a YOUTUB-ról anyagot lementeni, és ez hol férhető hozzá?
- A RAPID-ra milyen módon tudok előfizető lenni?
- A RAPID-on tudok-e keresni, ha igen ehhez milyen szoftver kell?
- A 4SHARED-re be kell jelentkeznem, és utána tudok már nektek feltenni anyagot?
- Ha a RAR fájl mérete nagyobb mint amit az adott oldalon fel tudok tölteni, azt hogyan tudom "részekre" feldarabolni a töltés előtt?
Jelenleg ezek a kérdések motoszkálnak a fejemben, de biztos vagyok benne, hogy amint napi szinten használó (és függő) leszek felmerül még más is.
U.i.: Lehet, hogy ezek nektek egyértelműek, de kérlek ha nevettek rajtam azt CSENDBEN és MAGATOKBAN tegyétek!! :-)