xnl87ky5.jpg

free counters

• Dióka
    szia pcguru (bocs a szinonimáért)!

abból, hogy lánynak gondolsz, látszik, hogy ritkán látogatod a fórumot, persze ez nem gond, hím vagyok. érdekes az utólagos belemagyarázásod egy korábbi szövegkörnyezetbe, de sajnos elég lagymatag és gyenge lábakon áll még így is logikailag, hisz a "régen" egy nagyon relatív és pontatlan időhelyettesítő időhatározó szó, így végülis bármennyi lehetne, de ha te ennek ellenére mégis az első albumra értetted,akkor jön az amiről eddig beszéltünk, hogy az meg szóba sem került, így Te mégis olyan dologra reagáltál, amiről nem beszélt senki sem. ez logikátlanság a hozzászólásodban, de tudom, ez nem "pic programozás",nem kell hozzá éveket tanulni, viszont úgy látszik, hogy eddigi programozói tanulmányaid a józan paraszti ésszel anyanyelvi szinten elsajátítható nyelvtani és szövegértési jellegzetességeinket kiszorították a buksidból. részemről ez nem gond. sok ilyen tanult és okos embert ismerek. ja, és senki sem vitatkozik, részemről csak egy észrevételt tettem, s nem kértem , hogy reagálj rá....