xnl87ky5.jpg

free counters

• Trend Boy #57439
    Én szerintem, ez egy baromság!!! Ki látja ezt át, és egyáltalán minek??? Másrészt, hogy néz ki, hogy ott vannak azok a fránya monitor szélek??? Bár lehet tényleg a "styepi & styergej" művek csóda találmányáról van itt szó... A Sony 2005 nyarán, már kereskedelmi forgalomba is árulta az össze illeszthető monitorait... Azaz sok, de mégis egy... Ja, és ahhoz árultak egy dobozt, ami vezérelte a monitorokat, ha jól emlékszem 32db-ig... Szegély nukú, és akár tv, akár monitor címen használható... Én szerintem, még annak idején, mikor csináltuk a sok tv-böl összerámolt video falakat, akkor látható volt, jó jó, de nem az igazi. Arról nem is beszélek, hogy mamár hány olyan cég van, amelyik komoly felbontású külső, és belső óriás tv-ket telepít, forgalmaz, stb... No, de mindegy, ha neked ez az álom, akkor legyen, sok szerencsét a beszerzéséhez...

Én igazából még ennél nagyobb monitorban (24') gondolkodtam, de felbontások nincsenek párhuzamban a nagysággal, illetve árakkal... Hülyegyerek összegeket, meg nem fizetek a nagyobb, de még is ugyan olyan felbontásért... én 1920*1200-ban vagyok, és a következő lépcső a 2560*1600, 300-350 beszálóval 30'-nál, ami részemről felesleges pénzkidobás... de akinek telik rá, hadd szóljon...