xnl87ky5.jpg

free counters

• Trend Boy #57102
    Szevasztok Emberkék!

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!!!

Állati jókat múlatok mostanság rajtatok... Hihetetlen milyen hülyeségeken egymásra urgotok, és megy az oda-vissza történő dedós veszekedés, amit ha mindenki magába száll, maga is felfedezheti, értelmetlen... Úgy gondolom, hogy azok az arcok akik idejárnak, nem 20 évesek, és némelyikünknél, a 4. x-en is túl, tehát fel kellene végre nőni, és pár dolgot elfogadni...
    Ebben a korban, már mindenki a lehetőségéhez mérten, megálapodott valamiféle gyűjtési formában, van aki mp3, van aki csak wav, és van akinek minden-mindegy alapon gyűjtöget. Sajnos ezen már nem tudsz, és ő sem nagyon tudd változtatni. Kérdem én, miért baj ez???
    Van akinek van pénze, van akinek erre nem sok, de egy, úgy gondolom, közös bennetek, és bennem is: SZERETJÜK A ZENÉT!!! SZERETJÜK A RÉGI ZENÉT!!! Ez kell, hogy össze kössön benneteket bennünket, és valamiféle apró picike toleranciával a másik másféle minőségi rátáján átlépve, megismertetni, infórmációkat adni, a zenékről, és eseményekről...
    Úgy gondolom, hogy ha eme megközelítésben állnátok a dologhoz, akkor úgy is ki alakul, majd, hogy ki ezért (wav), ki azért (mp3), rajong. Azt a segítséget pedig, ami zeneszerzésben segíti azokat, akik gyűjtenek, vissza utasítani, iszonyú nagy butaság!!! Neked nem jó, mint már annyiszor elpapolták, lépj túl, legyél annyira inteligens, észre sem veszed... Ide "copy"-ta, na és... Mamár ez, ezzel jár, ő ide, te oda, ők meg akárhova teszik tovább. Ja, te nem teszed? És akkor, megint legyél csapat építő, és lépjen át a szemed...
    De ti más utat jártok, én meg jókat nevetek, és szórakozom ezen, nekem meg totál mindegy...
    Vannak fórumok ahol békében a fent leírtak alapján élnek, és fórumoznak... Vagy akár dc-nek... Megértem, és egyet is értek velük... Békében a zenével, békében a zenéről...
    Részemről marad a régi kotta...

Mindenkinek sok sok jó zenét, és jó minőséget kívánok 2009-re!!!