xnl87ky5.jpg

free counters

• mflex #5684
    Ha minőségi zenét szeretnél akkor MAC AUDIOBAN gondolkodj, mert ezek között találni olyat is ami nem egetverő árban úszik mégis tudja azt amivel a jóval drágábbak ! Ilyen pl a MAC MP 1000 erősítője és azért ezt ajánlom, mert ez egy monoblock és sokkal jobban stabilabban kezeli a mélynyomókat mint a két csatornásak, plusz nem kell hozzá akksit cserélni meg a generátort sem kell ídő előtt cserélni! Szóval a lényeg Ez az erőlködő 29000.- be kerül ,de olyan mélyet tud, hogy /1ohm 1000w, 2ohm 900w, 4ohmon pedig 600watt/ leteszed a hajad a megfelelő mélynyomóval persze. Mindenképp zárt ládát vegyél hozzá, mert ezek szólnak a legélethűbben és ezek nagyon jól hajthatóak ilyen pl amit ehhez az erőlködőhöz ajánlok az a MAC HSN ABSOLUTE kategoriából a ABS 304Z típus ami 30 centis nyomóval szerelt aránylag kis méretü 650 wattos és olyat tud szólni olyan hihetetlen lágy tiszta erős mélyeket amiket csak tényleg a jóval drágábbak tudnak! az ára 34900.- Tehát 55k-ért olyan cuccos lesz az autódba amelyre mindenki felkapja a fejét. Hallottam én már sok basszus dübörögni, de azok igénytelenek, de ezzel a párosítással garantáltan nagy élményben lesz részed. Ha esetleg ez mellett döntesz a bekötéskor minimum 16-os táp kábelt használj és az akksitól max 40cm re biztosítani kell min 60amp. biztosítékkal!!![IMG][/IMG][IMG][/IMG]. Ha további kérdésed lenne írj [email protected] kb 100 autóba instaláltam már zenét tehát értek hozzá! Az LG- töl szabadulj meg min 35000-ret kell egy fejegységre kiadni... Ciao