Szevasz atiapuka!Nos elárulom neked én is 43-as vagyok,és bizony emlékszem arra a szép időkre,nem volt olyan vasárnapi koktél Komjáthy Gyuri bácsival,amit ne halgattam volna meg és az újjam a recgombra ragadva,hogy mikor jön már egy klasz felvétel,hosszú évekig figyeltem a műsorait,a csak fiataloknak kivánságműsorról nem is beszélve,anno én is rengeteg számot vettem fel tőle,én még cromos SONY,vagy TDK szalagokra JVC és Toshiba deck-kel,ha nosztalgiázni van kedvem csak előveszem a kb:5-6 aktatáska kazettát és berakom a deckbe,egyébként sok felvétel még most is úgy szól 15-20 év után,mintha csak most vettem volna fel,tudom,hogy ezek a kazik semmit nem érnek már,de azt hiszem az eszmei értékük mindennél többet ér,és hogy B.Tóth Lacit se hagyjam ki a sorból,én is Poptarisznya rajongó voltam,volt olyan,hogy sok-sok hónapig irtam füzetbe a számait,meg vezettem a slágerlistáját füzetbe,azt hiszem,talán még meg is vannak valahol vidéken anyáméknál ezek a listák.
Ráadásúl olyan alergiás voltam a felvételekre,hogy ha nem sikerült felvenni a számot az elejéről,inkább fel sem vettem,hát igen AZOK A RÉGI SZÉP IDŐK.Ha vannak még valakinek ilyen élményei,szivesen olvasom itt a fórumban,sziasztok!