xnl87ky5.jpg

free counters

• atiapuka
    Hú emlékszem B. Tóthnak minden vasárnap kora délutántól este azt hiszem 8-ig volt a Poptarisznyája. És abban 6-kor volt egy magnós blokk. Mindig ott ültem startra készen a magnómmal. Akkor vágtam át életemben elöször egy nőt. Hazamentem tőle és azt mondtam neki, hogy dolgozni megyek. A nagy francokat dolgozni mentem, siettem haza a magnós blokkhoz.:)) És úgy voltam akkor vele (egyébként szerintem most is ez lenne), hogy ha ezt őszintén bevallottam volna akkor is megharagudott volna. Akkor már legalább úgy haragudott meg, hogy volt zeném.:)) De hát a nők ilyenek.

Komjáthynak meg minden vasárnap 11-től délig volt egy műsora. Azt hiszem az végig ilyen zeneőrülteknek volt mint mi vagyunk.

Egyébként én mindenevő vagyok (de persze az italo a favorit), jöhet a Mike Oldfield, Dire Straits, Enya, Scorpions, reggie, pánsíp, komolyzene. Ami nem jön be, azok a jazz, rap és azok az énekegyüttesek mint a King Singers. És örülök, mert a fiam is ugyanilyen mindenevő.

Ti az italo-n kívül milyen stílust szerettek? Csak azért lennék kiváncsi, mert úgy érzem, hogy itt a fórumon kb. egykorú generáció jött össze (én a 43-ok klubját gyarapítom)

Italo forever