xnl87ky5.jpg

free counters

• mflex #56176
    Nahát!
    Igen ez egy teljesen más hangételű hozzászólás, mint amilyen az első volt és több mint valószínű, hogy akkor olyan hagnemben is válaszoltam volna rá.
    Verseny vagy nem verseny, nem ez a lényege, hanem, hogy hamar lejöjjön annak aki a rapidon előfizető.
    Egyébként már 62-nél tart amit én sem gondoltam volna. Nekem veled ellentétben tetszik a mix a wav minősége viszont egyenesen trágya az mp3-tól meg egyenesen hányhatnékom van.
    Több ezer olyan "gagyi" 320 mp3-am van ami kenterbe veri azt a wav-nak nevezett valamit, ezt tulajdonképpen az én részemről felfoghatjuk úgy is, hogy nem jó az a mix, de a melódiák szerintem nagyon jók benne. Nem az első eset, sőt a sokadik, hogy bizonyos space vévek annyira oltári szarul tudnak szólni, mintha botfülüek ülnének a stúdióban.
    Anno többször írtunk a spacesynth.net fórumra, hogy pl a Macrocosm első albuma és főleg az első száma, úgy visít a magas hangoknál, mint akinek a seggébe felnyomtak egy farönköt.
    A válasz Mark Vera-tól kezdve Lauri T-ig mind az volt, hogy ő szerintük nem szól az rosszul, hát akkor nincs miről beszélni, ha egy originált 2007-es kiadású CD-nek igy kell szólnia.
    Érdekes, hogy a Galaxy Hunter zenéknek mind kibaszott jó a dinamikájuk és maga az "összkép" is, talán mert Zibi-nek jó a hallása? Lehet, de a spacesound wav-ja nekem már nem tünik lossless-nek.
    Szóval ez miatt tudnám rá mondani, hogy rossz a mix, de ha jó lenne hangzásilag, akkor nálam csillgos 5-ös, mert egyébként nem szeretem az ilyen egyvelegeket.

Köszönöm, hogy pozítiv véleménnyel vagy az oldalamról és elnézést a talán túl erős "kirohanásomért".
    Pont egy rossz pillanatomban olvastam a "nyers" hangvételű leveled.
    Részemről zárva.
    Üdv