én amondó vagyok és nem vitát szeretnék ezzel kilobbantani, de egy út része az mp3, amit többségünk bejár majd a cél felé közeledvén lényegessé válnak a boritók, a hanghordózó mint tárgy és a tartalma ami egy studio minőséget feltételez.nyilván nem tudunk megvásárolni mindent amit szeretnénk, egyrészt mivel rengeteg zenét már nem is tudnák hol, másrészt mert nem is futná rá vagy éppen nem is tudunk a létezéséről...ekkor jöhetne egy forum szerepe ahol, nyilván nem lehet a mérleg nyelvét(feltöltés-letöltés arány) mindig egyensulyban tartani, de egy minőségi csere-bere lehetőségét jó lenne megteremteni, egy ugyan egymásnak arctan, de mégis korrektűl zenét szerető csapatban...
én ''mindenevő lévén '' jónéhány stilust hallgatok, és nagy örömömre a mai napig vannak előadók akik igyekeznek időnként kedveskedni egy-egy kis külőn ''szépséggel'' nem csupán a hanghordozó tartalmával hanem a megjelenésével:
ha van rá igény jelezzétek, nem fogom tömöriteni
ha már valakit érdekel ismeretlenül ne csak annyit irjon priviben, hogy jöhet waze, vagy nyomasd...