xnl87ky5.jpg

free counters

• Dióka1
    Breki!Ez nem ügy, hanem vicc!Mint ahogy az is,hogy nyilván újra és újra reagálsz,mert nem tudod lezárni a témát,mivel "deakkoris" szindrómában szenvedsz!Remélem ez nem azért van,mert még a szüleiddel laksz!(látod: ez a személyeskedés!)
    Egy fórum azért van, hogy ne csak önmagaddal egyetértő és a válladat veregető vélemények legyenek és olykor személyeskedj is mással, ha úgy érzed, szükség van rá!Hogy meghallgasd és elfogadd mások véleményét is (ez nem jelent egyetértést!) és ez ne jelentsen számodra "ellentámadást"!
    Ha ez neked fáj vagy úgy érzed mélyen rombolja az egódat,akkor szerintem te vagy rossz helyen és így ne nekem tégy nagyvonalú "ajánlatot"!
    Megmutattam még 2 korombéli embernek a peter gunn-t és megkérdeztem tőlük,hogy azt ösze tudnák-e párosítani a régi tv-tornával....röhögés lett belőle....de Te próbálj meg rá tornázni!

...természetesen annyira ismernek itt a fórumon téged, hogy tudják most sem fogod kibírni, hogy ne hagyd abba, ezért újra írni fox,de megnyugtatlak én nem fogok reagálni arra, mely remélem segít majd a boldogságban téged!Csakhogy megnyugodj és legyen az utolsó szó a tied!

tisztelettel:

Dió