Visszaternek egy kicsit a mult heti temahoz, ahol az uj kiadasu italokrol volt szo. Bizonyara sokan ismeritek a finn Flashback records kiadot, ami regi kiadatlan demokat uj hangszerelessel es uj szerzemenyeket dobal piacra. Az o nevehez fuzodik Dyva ujraelesztese, valamint egy-ket jo nevu regi motoros ujra felbukkanasa. Van viszont szamomra eddig ismeretlen eloado(k) maxijainak es albumainak kiadasa.
Ilyen pl Peter Arcade, aki nemreg jelentkezett egy dupla albummal, nem is akarmilyen dallamvilaggal. Megszerezni ugyan meg nem sikerult, de a honlapon bele lehet hallgatni a szamokba. Letolteni sehonnan nem lehet, meg az eBayen is csak egy lengyel gyerek arulja belfoldi szallitassal.
A kiadotol meg lehet mindent rendelni, ez a CD pl. 21 Euro + postakoltseg, a Dyva es a Presence Of The Past 17 Euro. A maxikat meg sem kerdeztem...
A felvetelek hihetetlenul jol szolnak, Dyva - On Fire (Caldo Mix) es Lazarus - Wait (Remix) magukert beszelnek.
Aki esetleg kivancsi a zenekre, az ITT es ITT megteheti, hogy belehallgat.
En megtettem es azota kutatom az alabbi zeneket (mindeddig sikertelenul):
Ha valakinek a birtokaban van(nak) es hajlando lenne megosztani a forummal, annak biztos nem csak en orulnek.
Egyszoval szerencsere napjainkban is szuletnek jobbnal jobb italo zenek es remelhetoleg ez a jovoben is igy marad, ezzel azonban sikerul vegervenyesen osszekuszalni a mufaj egyebkent sem teljesen rendezett szalait...
Elnezest ha hosszu voltam!
Ui: Mflex, Te biztos jol ismered ezeket, lattam hasonlo Flashback eloadok zeneit toltod fel. Nincs veletlenul egy Peter Arcade album a birtokodban...??