xnl87ky5.jpg

free counters

• zsoltford
    üdv tagok, tudom hogy ''klánok kurválkodnak a teljes médiáért'', de hogy képtelenek a tehetséges, elhivatott embereket maguk mellé gyüjteni, na ez már sokkk...
    anno műsorujságból előre válogattam a kazettára felvevendő anyagot, mert volt ilyen is ha jól emlékszem szever pál magnóról magnóra műsorából a 3-as műsoron talán szerdánként kora délután, aztán bartók lett, mert nem maradhatott úgy ...
    nem az uj idők új divatjával van a problémám, hanem hogy egy elbillenő aknafedél herezuzása, illetve az egyén nemi hiánya meddig lehet műsortéma, éveken át ebből megélni...dijat kapni!??
    avagy egy felkapott fordrász akit a miss lencsik ajánlanak egymásnak, és ugye nem is lehet lencsi-baba aki nem oda jár, mit keres műsorokban?
    a szerkesztés nem tudom, jelenleg hogyan megy, de felkészülés a zenék ismerete, háttéranyag az előadóról, lemezmegjelenések ismertetése, esetleg szővegek leforditása szerintem a kellő...
    nekem semmi az egyszer jól elsülő lali királyra alapozni éveket, persze a humorműsorok is kivállóak ( hofi-markos-nádas-bonc-nagy bandó ...) de nem az állandó eröltetett baromkodás...
    várják, hogy egy félnotás betelefonáljon és talán kijön belőle valami műsortöltő baromság... a fél studió eröltetetten röhög mindenen, had lehessen hallani mindenki mindig vidám és ezálltal nékülözhetetlenűl odavaló műsorelem!!!na ez nem műsor!CSAK FOS!
    nem csak FOSNAK tűnik, az is!