-
Igen a popper időszakra emlékszem én is! Tényleg nem tudják hol van kis hazánk! :( Nekem egy MK-42 batár volt az első magnóm a mai napig megvan de sajnos nem működik de elraktam! Igen a vasárnapi koktél, meg a pop tarisznya nagy műsorok voltak, tényleg örülni lehetett ha volt valami könnyű zenei műsor ami jó volt! (Azé volt még a szabaderopán a Forgó színpad)Régen volt amikor hétfőn nem volt adás az is biztos, de hát a korral haladni kell ha nem is 1000 mérföldes csizmában de el kell fogadni a dolgokat ha nem megy mint bizonyos estben nekem se akkor nem nézem hallgatóm azt a bizonyos médiát! Bevallom Fm. rádiót nem is tudom mikor hallgattam utoljára. Na de ez van. Mivel tudjátok rólam hogy rádiózom s a szívem haza húz, csak azt tudom mondani hogy a megát hallgasd már nem csak én adók 70-80 éveket, hanem Kuti Jani is öt innen ismerheted,vagy Dj DNS, Godó Gyuri is hallgatható, de mivel minden korosztályt képviselni kell megy a tucc-tucc is én nagy bánatomra! Tired képviseli a 90-es éveket ami szintén nagyón jó. Sajna az Fm rádiók nem tudnak olyan könnyen mozogni mint a netesek! Ha hiszed ha nem az ARTISJUST, meg a MAHASZ egy csomó pénzt leszed a nem létező bevételből! Mondhatóm hogy a semmire szedi be mert szétosztva nincs csak a saját zsebüket tömik!! Csak egy példa ha reklámot is akarsz nyomni amitől lenne bevétel abban az estben a reklám bevételed 25% (ha jól emlékszem) nekik vándorol mint jogdíj! Szép mi! A nagy rádiók is jelenleg vissza eső tendenciát mutatnak mert 5 milliárd forinttal volt kevesed a bevételük (amúgy ez tegnapi adat) Szerencsére tudok felhozni ellenpéldát arra hogy elvész a 80-as évek zenéje mert a megát nagyón sok 10 -en éves hallgatja megszerették s már kérnek is a kiviben 80-as éveket! Nem tudom te tudod e hogy hogyan lehet műsort szerkeszteni de a szerkesztőknek is meg van kötve a keze! Majd ha gondolod elmesélem egyszer. Műsort vezetni már más tészta igazad van sok a "csinos lencsibaba, kócos de nem jópofa domináns hím," De ők sem véletlen kerültek óda ám valakinek a valakije márt azt tudod hogy pénzt azt lehet vele keresni. S nem engedik ki a kezükből a pénzt a tulajok meg a szponzorok, jobb ha egy család oda van kötve mert akkor úgy táncolnak ahogy a média fütyül! A stárokat majd egy másik alkalommal megbeszéljük. Ez jó hosszúra sikeredett s van benne minden!
Üdv mindenkinek: Szuszidi :)