xnl87ky5.jpg

free counters

• Italo forever
    Hagy szóljak Én is hozzá az elmúlt napokban ill. hetekben történtekhez!
    De!!! Könyörgöm, nehogy valaki vitakezdeményezésnek vegye a hozzászólásomat!!! Ezért is nem a spam topicba írok.
    Egyetértek egyeki fórumtársammal és még sok hozzászólóval, akik ugyanúgy gondolnak még mindig az sg-re mint Én!
    Személyszerint nagyon sokat köszönhetek ennek a fórumnak és sajnálom, hogy idáig jutott!
    Direkt nem térnék ki részletesen, hogy miért..(már oly sokan megtették)
    A minőségi vitákról annyit, hogy gondolom jópáran vagyunk úgy, hogy amikor elkezdtünk fórumozni, sokunknak valóban elég volt a 128k is, csak végre hozzájuthassunk a hőn áhított-keresett zenékhez!
    Nyilván, ahogy fejlődött a "készlet" úgy fejlődött az igény is a jobb-tisztább hangzásra is. Nálam mindenképpen!
    Ma már Én is ott tartok, és ezért senki ne kövezzen meg, hogy 320k alatti zenékkel nem nagyon foglalkozom!
    Hál'istennek nagyon sok zenét már lossless(veszteségmentes)formátumban is be lehet szerezni, APE-FLAC-WAV egyéb! És aki már egy italo zenét is hallott ebben a minőségben az már nem nagyon fog megalkudni a 128k-val, szerintem!
    Sokan barangolunk a neten, találkozhattunk már volt elvtársi oldalakkal, ahol rá is lehet bukkanni az ilyen "minőségi" anyagokra!
    Tehát ez nem csak 1-2 ember privilégiuma...!!!!!!! Bárki hozzáférhet ezekhez a zenékhez és akkor Ő is elmondhatja, hogy micsoda gyűjteménye van, minőségi zenékből! Ezen vitázni? Ovis dolog szerintem...

Egy a lényeg, az sg 80' topicja mindig is azért volt népszerű, mert nem a telelinkelésről szólt, hanem a segítségnyújtásról és a beszélgetésről!
    (persze csak addig, amíg nem kezdtek el idelinkelni válogatás nélkül minden szutykot)Jeleztem is annak idején, hogy ez nem lesz jó így de rá sem hederítettek.(volt is vitám éppen elég belőle)
    Sajnos néha Én is elfeledkeztem erről és idelinkeltem egy pár albumot de belátom, hiba volt!
    Személytelen lett a fórum, hiszen mindenki csak töltött ezerrel, megszünt a társalgás, csak a link ömlött mint a pelyva. Kérés-feltöltés már nem is igazán volt.
    Nekem is voltak vitáim, pár emberrel, de az már a múlt és rendezve lettek a dolgok!

Tudom, már talán soha nem lesz olyan ez a fórum, amilyen egykor volt de Én biztos látogatni fogom és az is biztos, hogy ha tudok segítek is azoknak akik kérik!
    Szerencsére vannak még egy páran, akik ugyanígy látják a dolgokat!
    Bocs, hogy ennyit írtam de úgy éreztem, el kell mondanom a véleményemet!
    Ismétlem, nem szándékozom vitát nyitni a hozzászólásommal!