Személyesen ismerem a bal szélső úrat, ő nagy italo rajongó, és talán mondjuk ki valamenyire gyüjtő is...
A csapat a Juniusi Fancy koncert előzenekara volt, szerintem a szervezők egyik legnagyobb tévedése, a sok közül... Aki ott volt, az hallhata is őket. Igazából nem szeretek véleményt alkotni zenekarokról, playback csapatokról, de ez igazán osztályon aluli amit csináltak... Lehet a technika is rápakolt, az életveszélyesen nagy torzitásra, és összeviszaságra ami a zenét jellemzi, azaz ott jellemezte...
Régi nagy italozenékere magyar szöveg, ezt a poént a Pataki Sándor (Budapest Rádio, Gazdasági Rádió Euroitalo partyk, kivánság müsorok) már lelöte egyszer, már aki ismeri a storit, úgyhogy ez nem újkeletű. Instrumentális zenékre ráénekelte a magyar szöveget...
A szimpadi kép: a két srác énekel, és régi nagy italo fanokról lekopintott mozgást hoznak elő, mig a három liba, ugrabugrál, nekem össze-vissza... Nos, nekem ez nem jött be...
Amit még tudni lehet, egy másik zenéjük a Retro Disco Koktél lemezen rajta van, utolsó track-ént...már akit érdekel... eme lemezt egyébként a koncerten osztogaták játék keretében, a megvásárlási lehetőségeiről sajna nem tudok, sem letöltéséről...
A srác akit ismerek, ott emlitette, hamarosan lesz lemezük, téhát az sincs kizárva, már van ebből album is...
Valahonnan a másik srác is ismerős, biztosan találkoztam már vele, szerintem ő is italo rajongó, és gyüjtő... Szerintem, valami lemezbőrzén ha összefutottam vele...
Letöltöttem a zenét, igy már elfogathtobb a minőség, de sajna még most sem jőn ez be nekem...
Részemről kb. ennyi az infó...