-
Breki és a többiek!
(ahhoz szól még,aki úgy érzi, én vagyok az első számú közellenség...)
Te egy annyira gyenge jellem vagy kedves fórumozó, hogy rólad legjobb esteben is egy bölcsis jutna eszembe. Annyira vicces, hogy mint egy pisis kislány rögtön mindenért egy modihoz rohansz, hogy tessék megbüntetni a másikat,mert nem egyezik vele a véleményem!
Öregem, aki hasonlóan gondolkodik,mint itt Te meg páran,annak tényleg kijár egy külön kis zárt rész. Hidd el,nem azért szóltam hozzá a témához, hogy beleköpjek a húslevesetekbe,hanem pusztán azért,mert Wescome feldobott egy témát,amire én hülye el mertem mondani a véleményem és én még hülyébb még fel mertem vállalni azt, hogy az esetleg nem egyezik egy másik fórumozóéval.
Wescome ezt ugyan zokon vette, bár írta, hogy lehet negatív is a vélemény,de a jelek szerint ezt csak viccből tette,mert a látszat alapján csak inkább elviselte,mint elfogadta, hogy nem teljesen alkotunk mindenről egyforma véleményt....de ennyi.....bár ki tudja.....
Nálam ez fordítva úgy zajlik, hogy tolerálom a másikat,akkor is, ha az általam fehérzajnak hallatszó frekvenciákat ő dallamnak hallja.
Atyaég!Igazad van!Emiatt nem bannolni kéne engem egyből, hanem nyaktiló alá rakni vagy egyenesen felnégyelni!Ez az igazi fórumszellem és létfelfogás nálatok és ha sikerül addig puszilgatnod egy modit, hogy ezért én bant kapjak,akkor végre eléritek a célotokat és én meg megértem, hogy ezen a fórumon a személyi vélemény csak az általatok értelmezhető formában nyilvánítható ki, más út itt nincs.
Breki, egy olyan hsz-re hivatkozni a mai napon egy moderátornál,ami egy hónappal korábbi és amiért én szintén a te kívánságodra már kaptam bant, az több,mint kimeríti a tiszta jellem fogalmát!
De hidd el, nem fogok összerogyni, ha ezzel az írásommal vagy a tegnapi hsz-eim miatt bannolnak vagy kizárnak ezen a néven és ezen az IP-én.
Ez nem engem fog minősíteni, hanem a fórum és a moderátorok szemléletét.
a 48338-ban a legnagyobb bűnöm az, hogy a hímtagot nem latinosan írtam fallosznak,hanem a köznapi szakzsargon rövidítést használtam......tyűűűűűha! Nagy dolgok ezek......
....köszöntem....