-
de ezt most úgy mondod, mintha úgy vélnéd valamiért, hogy én mindent pancsolok.....ha egy hanganyag eredeti cédén jelenik meg és az eljut hozzád,akkor megérteném a morális válságod kifejezését, bár némiképp viccesen hangzik ez a megfogalmazás,de értem mit akartál kifejezni.... egyéb esetben meg nem tudom miről beszélsz, hisz ami mp3ban hozzád kerül és tegyük fel hozzányúlsz valamiért, az égvilágon semmi infód sincs annak előéletéről, hogy a hangképe megegyezik-e az eredetivel vagy sem,arról nem beszélve,hogy ez egy mp3 esetében már a formátumából adodóan sem fog egyezni az eredetivel....csak ezt majd vagy hallja valaki vagy nem.
ne érts félre, én nem csesztettem a példazenédet,csak azt mondtam,hogy az én értelmezésemben az se nem lágy,sem jól nem hangzik, de ezt akkor is így hallottam,míg elő nem vettem az én példányomat és nem hasonlítottam vele össze.........az csak megerősítette ezt, de ez csak a don henley-re igaz....nem muszály hogy így halljad, hisz nekem sem muszály, hogy úgy halljam,ahogyan te!
ezzel azért ne förmedjünk egymásra.
ezt a lágy hangképet meg ne nagyon elemezgessük egy tipikusan electro-rock zenén,mert nem igazán van értelme. azt mondtad,hogy csak hangerőt emeltél rajta, akkor meg mi köze a lágysághoz,hisz az ettől nem változik.az pont olyan lágy,mint amilyen valamiért az lett. egyébként nyugodtan megkeresheted ezt a számot egy eredeti cédén és vesd össze, nem lesz olyan,mint amit prezentáltál.
mégegyszer mondom,mert nem akar leesni neked, nem csináltam vele semmit sem,te is írod, hogy telítettebb, én is így érzem, de ez azért van,mert eredetileg is ilyen. de hagyjuk már szerencsétlen don henleyt nyugton,mert ki fog készülni!