tiszteletben tartom a meglátásod és hallásod is. ha valamit 0 vagy akörüli db-re normalizálnak,akkor az nem tud 0 db fölé menni.....még akkor sem,ha nem lenne vágás. abban én biztos vagyok mind magamat,mind téged illetően, hogy ebben a mintában te és én sem tudnánk vakon,pusztán fülteszt alapján az égvilágon semmilyen vágást kihallani,de ez egy külön szeánsz kérdése lehetne....
viszont sajnos mint korábban mondtam, nem nyúltam semmiben sem hozzá,így nem emeltem,nem toltam,nem húztam semmit sem.....
az én hallásom szerint ebben a henley-ben van élet, és tiszta,ahogy mondtad szaturált, a te mintádban pedig összemosott, homályos és részletek nélküli hangképet hallok, érzek. ha szerinted az jobb,akkor tiszteletben fogom tartani,de nyilván nem fogom tudni átérezni az általad képviselt "minőséget".Így nem érzem szükségét, hogy önmagamnak kódolgassak át mp3-akat,hisz én is tudom,hogy mire számíthatok....ellenben ha megtenném,még bizton nem jönnék rá abból,hogy a te verziód "hányadik generációs"....
most megpróbálsz bírálni valamiért,amit jelen eseteben el sem követtem, és a céljaimat is jobban tudod nálam, de rögtön odabiggyeszted,hogy azért ha kell te is teszed:
"Nekem, veled ellentétben nem célom, hogy megváltoztassam a hangszint, legfeljebb picit rásegítek ha nagyon kell, de nem szivesen teszem"
ez nem szívesség kérdése,úgy gondolom, de egyébként nem érzed, hogy picit ellentmondásos vagy ebben?!