xnl87ky5.jpg

free counters

• busmanneo
    Szia! Ezt találtam!!!
    "NEUROTRAN 2007 (reg kóddal):
    Angol-Német-Magyar fordító program

Teljes szövegeket, mondatokat képes lefordítani egész türhetően, sokkal többmindent tud mint az elődje:

NeuroTran egy szoftver, amelyik másodpercek alatt alaposan lefordít komplikált dokumentumokat! Gyorsan és pontosan lefordít honlapokat, elektronikus leveleket, faxokat, memorandumokat, kézikönyveket, riportokat, táblázatkezelő programokat, egyeztetéseket, leveleket bármelyik nyelvről. Másodpercenként lefordíthat egy mondatot, néhány perc múlva egy egyszerű dokumentumot vagy egy óra alatt egy 250 oldalas könyvet!

Fejlett mesterséges intelligencia szabályzatok

A NeuroTran érti mi az alany, az állítmány és a tárgy egy mondatban. Ez és más fontos információ használata segítségével alakítja a fordítást, és szabályos sorrendbe teszi a szókészlet szavait és ugyanúgy megfelelő jelentést, keres a szöveg típusához alkalmazkodva.

Szöveg analízis

A fordítani, kívánt szöveget a NeuroTran azzal a céllal elemzi, hogy azonosítsa a szöveg típusát, például: műszaki, számítástechnikai, orvostanhallgatói vagy más szöveg. Miután a NeuroTran végrehajtotta ezt az elemzést, olyan fordításokat választ, amelyek jobban megfelelnek a szöveg típusához.

http://rapidshare.com/files/67246238/NT_2007.RAR
    Pass: rapid "
    Én csak találtam! Köszönet az eredeti feltöltőnek!!!!
    bneo