-
Hello Mindenki!
Korábban kértem a segítségetek és mivel kaptam is, megosztom veletek segítségetek eredményét.
Bizonyára tudjátok mennyire kellemetlen amikor állandóan a "pótméter" után kell ugrálni mert az egyik szám hangosabb mint a másik, stb., ezért én minden zenémet "szintre" hozom 0 dB. környékére és ha kell javítok is a minőségen mielött felkerül lemezre, vagy bekerül végleges mp3 listába. Én is mp3-as "piacrol" élek, mert minden zenét beszerezni lemezen, vagy wav-ban azt egyszerüen lehetetlenség, de csakis a legjobb, lehetőleg első generációs mp3-at tartom meg, esetleg javítom ha szükséges mert aki régóta foglalkozik zenével tudja, hogy biza sok esetben hivatalosan kiadott lemez is szólhatna jobban. Nem beszélek a 2000-töl errefele kiadott lemezekröl, mert azok közül a legtöbb felvétel egyszerüen pocsék és a hangszint torzulásig az egekben.
De tulajdonképpen most is a segítségetek kérem. Nem nagyképüségböl osztom meg veletek ezeket a file-okat. Sőt, szeretném, ha véleményeznétek a következő zenék minőségét és megosztanátok velem észrevételeiteket, legyen az jó, vagy elégtelen.
Labi Siffre - Nothing's Gonna Change wav.
Labi Siffre - Nothing's Gonna Change mp3. 320 kb/s
Külön köszönet a "felhomályosításért" Wind 67-nek!
Ki lettek kissé emelve a magas frekvenciák - 0 dB. környéki a kimeneti jelszint.
Mike Mareen - Dancing In The Dark wav.
Mike Mareen - Dancing In The Dark mp3. 320 kb/s
Ezt wav.-ban találtam meg, nagyon szépen szól - kimenet 0 dB. körül.
Mike Mareen - Don't Talk To The Snake wav.
Mike Mareen - Don't Talk To The Snake mp3. 320 kb/s
Mélyfrekvenciák kissé csökkentve - kimeneti jelszint 0 dB. körül.
Don Henley - The Boys of Summer wav.
Don Henley - The Boys of Summer mp3. 320 kb/s
Köszönet érte Pomogacsnak!
Kimeneti jelszint 0 dB. körül.
Igyekeztem a legjobbat kihozni az eredetileg megszerzett anyagbol.
Várom a hozzászólásokat, véleményeket.