xnl87ky5.jpg

free counters

• Dióka
    Breki, de formaöntött iparművész...mivel én mostanában (hogy Te is értsd: az elmúlt hónapokban) szinte jelen sem voltam itt,emiatt biztos nem miattam vagy az állítólagos műbalhék miatt mentek a szerelmeid másová,hanem azért mert olyan kedvük volt, de azért ne fakadj sírva, amíg nem voltál itt, biztos sokan zokogtak miattad a párnájukba dőlve..... neked elég súlyos önértékelési problémái lehetnek, hogy úgy gondolod, ha ketten hiányolnak téged,már a fél ország érted izgul...a műbalhé meg csak a kívülállóknak az,mivel az itteniek 90%-a nem udja az előzményeket, egyébként nem én kezdtem el beszórni a szarságot ide, persze tőled nem is vártam,hogy észre akarjad venni, hisz szerinted a 2007-es tam-tam diszkó mélyláda tuctuc nemhogy nem ide való, de egyenesen kérted, hogy jujdejó és illik ide....erre reagálva ironizáltam picit neked is, Te FAÉK, és raktam fel csak néhány példát, hogy akkor meg szerintem még mi minden illik ide és köztük szintén beraktam a kedvenc sorozatotok néhány cseppjét.....ami viszont már neked nem tetszik,mivel ÉN raktam ide.....erre van egy aranyos gyűjtőszavam: SÜGÉR!De ellentétben veled, nekem jó a humorérzékem és értem a tréfát,ami tudom egy olyan Falónak,mint Te, már nehezen esik le! Ha szépen kérlek puffogsz még egy picit a kedvemért?!