ma esti cukiság,mert olyan lapos ez a fórum:
tényleg csak a lojalitásom kifejezéséül kedves fórumtárs....
Ez az oldal már legalább két éve megy, és az elődjével már 4 éves is lehet. Persze valakinek mindig minden hír új vagy "friss" és biztos sokan örülnek is, hogy óccsó minden és tök jó, éljen, meg most meg fog nőni a cég forgalma is hála neked és a pontmostkaptam emiljeidnek, így ha gondolod, csak az áldozatos közmunkád elismertsége érdekében tudok küldeni mindennapi friss és akciós áruk, félingyért dolgok tömkelegét tartalmazó hírleveleket az emiledre (van benne minden jó, filléres pécék, ócsósok dvd-k, ócsósok könyvek, sokkicsi varázsceruza, igyenviddmár monitorok, majdnem ingyen kék lézerágyú meg minden,amit csak szeretszhetsz, hogy azt itt, a "már mindegymilyen zene csak tőteni lehessen fórumában" megoszthasd a nagyközönséggel "most kaptam, hátha valakit érdekel" jeligével.
De csak tényleg jószándékosdiból szeretnék én is segíteni,mert látom, hogy kell az input és a sokócsó sokikcsi soksok és nem is reklámcéllal gondoltam, csak azé, hogy spóroljál minden kedves fórumtársnak is és így még jobban szeressünk. De most tényleg ne értsd félre, mert tudod, hogy csak segíteni akarok neked, hogy mindenkinek jobb legyen!
Nem kapott véletlenül valaki e-mailt, amiben 50"-os LCD-t vagy plazmát árulnak 70ezer alatt??! Esetleg Breki, utánanézhetnél mán,me kéne!Nekem va eladó UPS-em,meg egy félig jó asus pundit barebonom.Ja és épp most kaptam emailben, hogy akciósan adják a quantum duál-pireket....