xnl87ky5.jpg

free counters

• Trend Boy #47574
    Hy!

...magyar betegség, ez a kötözködés...

Igazából, pont időben álmodjátok meg, mi lenne jó ebbe a topikba, hiszen kb 50 000 hozzászólásnál jártok... Én úgy gondolom annak idelyén is színte mindenki felszórt feldolgozásokat, ráfogva, az alapzene végülis 80's music volt. Akkor nem volt ez gond? Aztán késöbb, volt itt aki észnélkül 90-es évek populáris világát, vagy kemény rock-ot pakolt ide... Nos ez már talán az elejétől lecsó volt, és talán az is marad...
    Sajnálatos, de igaz, a "szar" körbeért, és látható egy bizonyos szűk tömörödésben zenék patognak ide-oda ilyen-olyan minőségben... Peddig gondolom, és állitom, vannak itt is, és máshol is olyan arcok, akik mögött komoly kincsek rejlenek, de félnek, joggal megosztani a gyémánt szemeket, hiszen ha egy linkhuszár kezébe kerül a dolog, akkor... (a történet ismerös...)
    Sajnos a valós gyüjtögetések a fórumoktól egészen messze kerültek, és azt mondhattom joggal... Én részemről maradok a rég bevált 20 éves modszereimnél, sajnos nem lettem gazdagabb, vagy szegényebb e fórum kavalkádban. Max némi infóval, s talán egy-két jó arccal...
    Viszont akik ebből "profitálnak" még, ezzel nyomják fel a zenei adrenalin színtjüket tegyék, és hogy itt, és hogy ilyen, vagy olyan zenével? nem mindegy? Nem az a lényeg, valai új is kerüljön végre a körbe ért, "únalomblokba"? Nem kergetni kell azt, aki add, hanem...

A fentiek, nem kötözködés céljából kerültek leírásra! A fent leírtak kizárolagosan a magánvéleményem, mellyel egyetérteni nem kell!

További jó marakodást.. "úraim"...