xnl87ky5.jpg

free counters

• Howkeddlee #47099
    Mindenkinek köszönöm a hozzászólását!

Szuszidi: Nekem eddig rapidról simán jött 800k-val!De most,bármelyik rapidos szervert is választom,mindenhonnan max 100k-val jön!Van olyan rapid szerver ahonna csak 20k-val jön,de én a maxot mondtam ,ami 100k!
    Általában pl speedyshare-ről vagy multiply-ról mindig gyorsan jön a cucc!De nekem ezekről az oldalakról is csak max 100-110k-val jön le az adat!

Breki:
    1.Ha kijönne a matávos,tuti hogy csak egy t-com.os sebességmérést csinálna,ami jelenleg nálam is teljes sávszélességben működik,azaz 6,5-6,7 mb!De ha akármit elindít letöltésben,akkor máris ez a 6,5mb sávszél,aminek ugye kb 820kb/sec-nek kellene lennie,visszaesik 80-100kb/sec-re,és bármit tölt le!Ellenben azt észrevettem,hogy ha magyar oldalakról próbálok leszedni valamit,pl.origo szoftverbázis,letöltelek stb,progit,képet stb,akkor gyorsan jön,és akkor megvan ez a 800k körüli sebesség!

2.Sajna senki nincs a haveri körömben,akinek olyan externetes szolgáltató netje lenne,mint nekem...

Próbáltam utánanézni,de konkrétan ilyen problémával nem találkoztam,ahol ilyesmit próbáltak megbeszélni!

Csaby