xnl87ky5.jpg

free counters

• Szimistyle
    Na csak, hogy lásd KicsiHuszár... Helyesen így kellett volna írnod azt, amit levetettél ide. Íme az idézet (zárójelben a helyes verzió):

"Sajna ilyen téren rossz hirem (hírem) van... Ezek a lemezek (SpaceMouse, Dj Beltz, vagy Fin Dj, stb) sajna eredetiben nem léteznek, vagy fogalmazok úgy, saját szerzői (szerzői) kiadások (Hivatalos kiadó nem adja, adta ki). Promocióra, és saját reklámra készülnek. Persze felvehető sokukkal a kapcsolat, vagy más úton is beszerezhető az anyag wav-ban, azaz cd fórmátumban (formátumban). Természetesen itt vannak olyan lemezeim is, amit lehetetenség lenne beszerezni cd-n, kénytelen keletlen (kelletlen) Mp3-ból probálkoztam a varázslásra...
    Magam is gondolgodtam annak idelyén (idején) az ilyen terű saját kiadásokkal (Kb 100 saját mix, magyar, italo, funky, buli kivonatok, stb), de korom véget (végett), már nem csinálom az őn (ön) reklámot, és ki is nőtem (nőttem) már az aktív Dj szerepből...
    Egyébként ha összehasonlitjuk az interneten terjedő mp3 csomagot (Dj Beltz és a többiek), a valós cuccokkal, akkor minőségi külömbség felfedezhető... Bár azt hiszem ez magától érthető is...
    Sajnos kutakodtam, de én nem találtam egyiknek sem oldalát, bár ettől meg biztosan van, de majd szaglászom ebben az ügyben, hátha valaki a környezetemben többet tudd..."

Ennyit Rólad :)