-
Hát én megnéztem kiváncsiságból ha már ide tetted a linket, de már elég volt a szabályzatba beleolvasnom....mivelhogy ezek az én szavaim...!!
Tudniillik egy rövid ideig tag volt a régi fórumunkon és ezek szerint arra nem volt képes, hogy a "saját" fórumának a szabályzatát önállóan megalkossa...
De nem is tudom megint minek írtam, pedig megfogadtam, hogy nem teszem, mert kapok a fejemre mindig, hiszen itt, ha valaki elmondja a véleményét akkor azt rögtön lázítónak és vitatkozónak kiáltják ki, még akkor is ha nem sértő a hozzászólása..vagy az a jó ha minden problémán csak simán átnézünk és úgy teszünk mintha semmi sem történt volna?? Lehet ez megy egyeseknek, hát nekem nem! Úgyhogy biztos kapok megint..
na mindegy itt egy kis részlet a szabályzatból amit bárki összeegyeztethet a mi fórumunk szabályzatával..
"Az alábbiakban a fórummal kapcsolatos legfontosabb szabályok lesznek ismertetve!
A fórum főleg a 80's évek italo disco ill spacesynth zenéivel foglalkozik,
de egyébb érdekességek is megtalálhatóak lesznek
Javasolt a feltöltött zenéknek ill. albumoknak a bitráta feltüntetése!!!!
A fórumot csak a regisztrált tagok láthatják ill. használhatják!
Megkérünk minden tagot, hogy aktívan vegyen részt a fórum munkájában .
Aki csak a letöltéssel foglalkozik és más egyebet nem tesz az egy idő után kizárással jár!!!!!!!!
Természetesen az aktivitás nem csak abból áll, hogy megköszönöd a feltöltést!!
Inaktivitás esetén vagyis ha a regisztrált tag 5 (ezt átjavította, nálunk ez 15 )napon belül semmilyen aktivitást nem mutat,
automatikusan törlödik a fórumról és csak újbóli regisztrációval tud visszatérni !!
A fórummal kapcsolatos észrevételeket ill. ötleteket a "moderátor figyelmébe" topicba írjátok!!
Szintén ott jelezzétek a már nem aktív linkeket!
A fórum szerkesztősége jó munkát, zenehallgatást és kellemes időtöltést kíván a jelenlegi illetve a leendő tagoknak!!"