xnl87ky5.jpg

free counters

• Breki33
    én voltam a pozsonyi koncerten is, de sietek mindenkit megnyugtatni: a bp-i összességében sokkal jobb volt!!!

először is, a szlovák körülmények: kicsike a stadionjuk (persze, nem is kell nekik nagyobb, érthető, de akkor is, a népstadion háromszor nagyobb kb.) ráadásul a szlovákok nagyon halvérűek (vagy nagyon szerencsétlen helyen álltam?) a tömeg közepén a mellettem lévő lány pl. meg sem moccant (!!!!!!!), de még a ráadásnál sem! és körülöttem kb. mindenki így volt, semmi ének, mozgás, csak a számok végén taps... (mi persze ugráltunk meg sikítoztunk, naná) :-))) viszont ezeregy fényképet csináltak, ami semmire nem jó, ha nem az első sorokban áll az ember. nem értem őket, na.

szegény George-nak nagyon meg kellett dolgoznia, tapsoltatta folyamatosan az embereket, meg mondogatta többször is, hogy Bratislava, hátha arra beindulnak, de szerintem sehol nem volt a tömeg a bp-ihez képest. azért a végére nagy nehezen sikerült összehozni az őrjöngést, hiába, profi a fickó! :-)

ráadásul nem is a közönség volt GM legnagyobb baja, hanem az, hogy már a koncert elején bekakilt a technika (nagyon kínos: beindult a fastlove, aztán pár taktus után minden leállt!), a LED-fal többször megakadt (az Elton John számnál végig vörös volt), plusz G. folyton a mikroportját nyomkodta, sőt, egyszer még be is szólt a technikusoknak, hogy állítsanak már a hangján... lehet, hogy valaki ki lesz rúgva?

de hogy jót is mondjak: a lírai számok eszméletlenül ütöttek, csodálatos volt a praying for time, a jesus to a child, mindent beleadott, az biztos. (különben nem szövegelt sokkal többet vagy kevesebbet, mint Bp-en, egy újdonságra emlékszem, az amazingnél bemondta, hogy ezt annak a pasinak írta, akit szeret) :-)) viszont nem mondta, hogy Pozsony gyönyörű, nekünk meg mondta ugyebár ezt Bp-ről. (bár ebben nagyot tévedett) :-D