George Michaelt zavarják a koncertjein sikoltozó fiatal nők
George Michael május 23-án érkezik hazánkba különgéppel, és este héttől lép fel a Puskás Ferenc Stadionban. Az előzetes hírek szerint Pestre tart vele kedvese, Kenny Goss is. A sztár a napokban egy interjúban bevallotta: nem tud mit kezdeni a koncertjein sikítozó fiatal nőkkel.
George Michael a budapesti Four Seasons Hotel elnöki lakosztályában száll meg május 23-án. Az elegáns hotel elnöki lakosztályában egy éjszaka 4200 euróba, vagyis több, mint egymillió forintba kerül. Az előzetes hírek szerint George nem egyedül érkezik, hanem számos barát és kedvese, Kenny Goss társaságában.
Az énekes a koncert napján másfél órás hangpróbát tart, majd a szállodai szobájában pihen. Pesti tartózkodása idejére nyugalmat, masszőrt és virágokat kért. George az utóbbi időben kerüli a botrányokat, a koncertek alatt nem hírdeti homoszexualitását, nem bulizik, próbál a háttérben maradni. Az énekes a napokban a Deutsche Presse- Agenturnak bevallotta: élete legnyugodtabb szakaszához érkezett. Megjavult.
- Már nem idegeskedem annyit, mint régen – mondta a világsztár.
- Korábban nagyon forrófejû voltam, de kezdek rájönni arra, hogy a nyugodt élet a boldogság záloga. Korábban például az is felhúzott, hogy a koncertjeimen tucatnyi kifestett bombázó sikoltozott. Csajok, meleg vagyok, elfelejtitek?! – mondtam volna nekik legszívesebben. Igaz, most sem értem, hogy mit is akarnak tőlem, de ma már legalább tudom őket kezelni – vallotta be a sztár, aki már képes örülni a sikereinek és az életnek. Drogok nélkül is.
- Az igazság az, hogy egy szerencsés gazember vagyok!