Látom sokakban szép emlékeket ébresztenek ezek a deck-ek! Nekem is volt néhány. Életem legelső deckje egy Pio CT-506. Elnyűhetetlen volt. A következő egy Pio CT-3 egyik legnagyobb hibám volt. Az Aiwa-k nekem valamiért nem jöttek be. a 220-ast 2 nap múlva mechanikai hiba miatt kicserélték, a cseredarad motorhibás lett 2 hét múlva. A "pultosok" 260-as: gombhiba (leesett róla), 450-es forgófej hiba (ebből 2 is volt!). Mellettük végig hibátlan volt egy Techn. RS-B 18-as kis alapgép. Szerintem nekem nem volt szerencsám az Aiwa-val, mert 90 körül vettem egy 2 kazettás AD-WX 909-est. Eszméletlen jó volt és sokat tudott, de állandóan elromlott. Jónak tartom még a sorban Techn 765, utána 665 típusát, majd volt egy Pio azt hiszem 860-as volt a típusa. Utolsó magnóm (eddig) egy Techn. RS-BX 626 volt. Utána elváltam és minden maradt az asszonynál.
Disco Fever - nek még annyit hogy a Videoton-nál is gyártottak kíváló minőségű hangfalakat, biztosan sokan emlékeztek rá: Preludium- nak hívták. Nekem ez volt majd 15 éve. VIFA hangszórók voltak benne, gyakorlatilag lekoppintották a Heybrook HB2-t csak 1/2 ára volt.
Bocs az anekdótázásért, de egy kicsi bennem is előtörtek az emlékek.