-
Általam tapasztalt probléma a feltöltéskor
Sajnos nem mindig olyan egyszerű a dolog, mint a fent leírtakban. Nekem okozott egy kis szenvedést...
A fent leírt folyamat a kívánatos, ám észleltem, hogy néha a kék csík nem akar elindulni, de egy idő után mégis sikeres lesz a feltöltés, és megjelenik a Playlist Detail ablak.
Vagy ha egyszerre túl nagy mennyiségű adatot akartam feltölteni, gyakran megállt a kék csík, a feltöltés nem sikerült. Ezért én általában egyszerre maximum 5 számot választok ki.
Tipp: ha megáll a kék csík, akkor először próbálj meg egy másik ablakban újra belépni a Multiply-ra a felhasználóneveddel. Ugyanis előfordulthat, hogy a feltöltés közben ledobott a Multiply. Ha ezt megteszed, van esély rá, hogy a kék csík elindul.
Ha az előző fondorlat nem segít, akkor ennek annyi. Viszont, hogy bonyolult legyen a helyzet, előfordulhat, hogy az anyag egy része már feltöltődött. Ennek ellenőrzésére a feltöltési ablakban most már bátran nyomd meg a felső csíkban a My Site feliratot, majd a bejövő ablakban a Music feliratot. Ha a megnyíló ablakban rátalálsz a zenelistádra, akkor az edit felirattal kezd el szerkeszteni. Ekkor bejön az 5. pontban említett Playlist Detail ablak, ahol a Which songs should be included in this playlist? kérdés alatt keresd meg a félbeszakadt feltöltéskor esetleg sikeresen feltötött számokat. Figyelem, az utolsó, még megtalált szám biztosan nem teljes, mivel a feltöltés megszakadásakor biztosan ez maradt félbe (ezt ne jelöld ki, majd a következő feltöltéskor töltsd fel újra). Azonban akad egy sajnálatos tény: a feltöltött számokat nem lehet törölni, így ez a sérült szám is fenn marad, ezért vigyáznod kell, hogy ha majd a teljes szám is felkerül, nehogy összekeverd őket!