xnl87ky5.jpg

free counters

• bigivan
    Továbbra is tartom a véleményem, mivel nekem anyagi előnnyel nem jár a ténykedésem, sőt, pénzt fizetek érte, hogy feltehessem Nektek, (megveszem a cd-t, fizetek a netért stb). De tovább megyek ! S ezen azért gondolkodjatok el , amit most írok !! Ezzel a tevékenységünkkel reklámozzuk azokat az előadókat, akiket az ide járó néhány tucaton kívül, 2007-ben már a kutya sem ismer. Mivel a feltöltögető néhány tagunk egyike sem tett még fel sosem komplett albumot, csak bizonyos lemezekről pár számot, azt is mondhatjuk, hogy ezek a most már niemand előadók fizessenek nekünk ezért a jó szolgálatért, hogy az általunk feltett dalok után talán a mostani fiatalok kíváncsiak lesznek rájuk, s esetleg megveszik a cd-iket ! Ez legalább olyan jó okfejtés, minthogy megbüntet a BSA, mert ingyen felrakok néhány számot a netre !
    Persze, értem én Breki álláspontját a BSA-val kapcsolatban, de akkor , ugye kérdés, hogy a nagy fájlmegosztók, Youtube, Videobomb stb hogyan működhetnek ?? A Youtube-on már több százezer elméletileg illegális fájl van, mégis vígan müxik, még egyetlen ingyen feltöltőt sem büntettek meg !