xnl87ky5.jpg

free counters

• bigivan
    Szevasztok, Tagok !
    Már megírtam a véleményem a délelőtt felmerült témával kapcsolatban, most megteszem mégegyszer ! Előre bocsátom, Italo forever véleményével értek egyet maximálisan ! Már több, mint másféléve vagyok regisztrált,
    pontosan 2006. július elseje óta, azóta fellinkeltem több száz zenét, egyesével, a speedyre, vagy, ha wav kellett, akkor a rapidra. Így aztán, ha valakit fenyeget bírósági eljárás, akkor én köztük vagyok !
    De szerintem ez a dolog erősen túl van színezve ! Aki ide zenét tölt fel, direkt, a saját gyüjteményéből, ezt a tevékenységet csakis saját örömére teszi, mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül! Tehát, sztem itt már semmiféle törvényi tényállás nem valósul meg, ebben ugyanis az egyik első pont a haszonszerzés bekövetkezte !
    Nos, aki itt vette a fáradtságot, átkonvertálta a cd-it, felrakta vmelyik tárhelyre, s még ki is linkelte az sg-re, ebből a ténykedéséből biztosan nem húzott semilyen pecuniális hasznot !!!
    Továbbá, azért ez a topic a legjobb formájában mégiscsak arról szólt, hogy ha az embernek kellett vmi jó zene a 80-as évekből, akkor feljött ide, beírta, hogy mit keres, s ha szerencséje volt, hamar feltolta neki az a néhány ember, aki akkoriban itt serénykedett ! Ez akkoriban sem volt egy magas létszám! S ugye, még szó sem volt arról, hogy ez csak Italós topic lehet, én magam sem vagyok vmi elszánt Italo kedvelő. Persze vannak kedvenceim, de azért nem az összes Italos tartozik közéjük. DE, szeretem a 80-as évek zenéit, a Neue Deutsche Wellét, a Ska-t, a rock zenéket meg mindent, ami jó volt !
    Az a baj, hogy a topicunk mára gyakorlatilag mindenféle linkelésekre korlátozódik, effektív zene alig alig maradt ! A linkelésekkel is az a bajom, hogy ugyanazok a számok kerülnek ide 100-féle albumon ! Sztem az összes best of 80's, meg Best of italo, meg Best os kutyafüle ugyanazt a 70 - 80 számot variálja !
    Megszámoltam, fölkerült az idén vagy 25 CC Catch lemez, mindegyiken ugyanaz a pár szám van rajta ! Persze mondjuk a kevésből nehéz újat hozni ...( Ez a Catchre értem )
    Mostanában sajna kevés az időm, beindultak a kerti munkák, de ígérhetem, ha lesz ídőm, azért majd rakok fel néhány nótát a továbbiakban is !
    Azt a mondatot, hogy, idézem:"Pont az a cél, hogy a direkt linkek eltűnjenek a fórumról"- képtelen vagyok értelmezni !!!
    Én ezt nem így látom, amint már fennt is jeleztem.
    De, mivel, De gustibus non est disputandum, ahogyan a bölcs latinok mondták, mindenki maradjon annál, amit helyesnek gondol, Ti linkeljetek, én inkább zenélek helyette!
    Ezek az én gondolataim, így hétfőn, ebéd után !