xnl87ky5.jpg

free counters

• mandm
    Sajna nekem is ez a véleményem. De nem csak az itt felbukkanó válogatásokról. Általában azt tapasztaltam, hogy az átlag egy lemezen előforduló 10-15 dalból három ami valóban imsert sláger, van még másik három, ami hallgatható jó zene, és többi tipikus B oldalas zene, vagy még az se.
    Pl. a legutóbb letöltött: rare remixes 9 is ilyen
    01 Mr. Flagio - Take A Chance (Razormaid Mix) - nem okozott csalódást, tipikus 80-as beli diszkózene, bár sosem volt igazán nagy ütés

02 Jock Hattle - Crazy Family (Razormaid Rmx) (06.14).mp3 - ua. mint az első

03 Cocca Mokka - Crazy Rhythm (Mokka Rmx) (05.45).mp3 - lehet, hogy 80-as évekből van, de tk. köze sincs az italohoz, ha jól gyanítom vmi régi sztenderd feldolgozása

04 Lisa - Jump Shout (Hot Tracks Rmx) (06.12).mp3 - már engedtessék meg, de nagyon gyenge, és az előadó is ismeretlen

05 Micro Chip League (MCL) - New York (Razormaid Rmx) (06.25).mp3 - nagyon sok belőle a majdnem 6 és fél perc, ráadásul ez is egy noname előadó

06 Off - Electrica Salsa (Cold Club Rmx) (06.53).mp3 - mint remix érdekes, de amúgy valjuk be már annak idején is unalmas volt, és akkor se értettük miért lett ez sláger

07 Nikki - Mucho Macho (Mucho Mucho Rmx) (04.53).mp3 - fantáziátlan zene, szintén egy "senki se tudja kicsodá"-tól

08 Sinead O'connor - Nothing Compares To You (Shawn Ink. Rmx) (09.50).mp3 - italótól nagyon messze áll, és csak egy "sokadik bőrt lehúzunk az eredeti dalról" dolog.

09 Taffy - Step By Step (Angel Gabriel Mix) (08.40).mp3 - na végre vmi ismertebb muzsika

10 Agnetha Faltskog - One Way Love ( Razormaid Rmx) (06.15).mp3 - minta az Abba egykori énekesnője jó volt

11 Secret Service - Night City (Razormaid Mix) (06.32).mp3 - elfogadható ez is ebbe a válogatásba, bár a falat nem kapartam érte

12 Italian Boys - With Just A Kiss (Danceplaza Rmx) (08.22).mp3 - mint az előző

Egy szóval erről a válogatásról is meghagyok max 4 dalt. A többi mehet a levesbe.

De azért köszönöm nektek!