Én direkt vártam, hogy tőlem okossabbak mondják el a véleményüket erről az ötletről, de úgy látom senki nem mozdul rá!
Igazából én sem értem pontosan a lényegét ennek a dolognak de nyilván jó ötlet ha többen egyetértenek vele, de idáig nem tolonganak a javaslatokkal...
Én csak a magam véleményét tudom elmondani, ami nem más, hogy nekem speciel jó volt így a fórum ahogy volt!
Sőt régebben még jobb volt hiszen ha valakinek hiányzott egy zene amit régóta keresett azt itt kérhette és ha megvolt valakinek meg is kapta!
Nem kellet egy egész albumot letölteni egyetlen zenéért!
Ráadásul gyanítom, hogy hiába van ennyi album felrakva az ftp-re, mivel szinte kivétel nélkül rapidosak ezért sokan nem is tudják leszedni pláne nem ennyit!!
Nem véletlen kérik sokan, hogy ha tudjuk rakjuk már át valamelyik másik upload oldalra!
Ezzel nem azt akarom mondani természetesen, hogy nem örülünk ha találunk egy régóta keresett albumot viszont attól nincs nagyobb méreg mint hogy itt a rengeteg anyag amit régóta keresünk és nem tudjuk leszedni!
Valaki homályosítson már fel, hogy mitől volna jobb ha nem ide töltenénk fel, hanem egy külföldi oldalra??
Hogy majd Ők segítenek keresni nekünk zenét??
Na ne nevettessetek!
Hányan beszélnek itt jól angolul??
Vagy ott magyarul?
Na mindegy, ez csak az én véleményem, természetesen a fórum dönt, de talán nem véletlen ez a nagy csend....