xnl87ky5.jpg

free counters

• Breki33
    pár dolog ezzel kapcsolatban

1. Pomt ezen a "szuper" fórumon megy ÁLLANDÓ ócsárlása ennek a fórumnak nem egyszer útszéli stilusban.

Olyanokért, hogy pl, hogy mertem pl Italo Disco feliratot kirakni háttérbe....:-))
    no comment

2. Nem értem ezt az egész ellenségeskedést amit folytattok amiből
    mindkét fórumon a többségnek elege van. Tényleg ennyire fáj?
    Ittis ugyanolyan emberek vannak nem lesznek se többek se kevesebbek, hogy nem 8 gigás netük van és nem a Bahamákra mennek nyaralni......

Nem lehetne már abbahagyni ezt a másik fórummal szembeni folyamatos
    ócsárlást az itteni fórumozok lenézését???

Lásd a műbalhés ügyet amit rajtad kívül talán senkise értett
    Aztán Szimi eléggé alpári stílusú reagálását arra, hogy össze mertem
    itt vkivel kacsintani teljesen más ok miatt. Azt már őse tudta megmagyarázni utánna, hogy miért tette.

Vagy az ide feltett rokzenék ócsárlását. Van aki nemcsak az italodisco-t
    szereti a 80-as évekből hanem a rokzenéket is aminek ugye szintén ekkor volt az aranykora és fergeteges zenék születtek. Azért mert neked nem tetszik még lehetnek jó zenék.....

3. Sg-n saját néven topicot nyitni csak a gumiban szoktak, tényleg eléggé öntömjénezéses és nyalásos a dolog, politozálni topicban pedig...

Ezt az egészet nem vitatkozási szándékkal írom csak szeretném már lezárni ezt az állandó ellenségeskedést részetekről. A másik fórumon is sokan vannak olyanok akiknek ez nem tetszik. Ha neked jó hogy egy másik fórumot csinálsz a saját neveden aztán mondvacsinált ürüggyel zárt osztállyá nyilvánítasz egy nyilvános fórumot az a te dolgod én speciel nem szólok bele.

De tese szidj másokat azért mert békében és feltételek nélkül szeretnének fórumozni és ide nem veszedni járni.

Én ugyan egyszer sem jártam át sértegetni másokat és ittse tettem, de itt ezennel újra békejobbot nyújtok a te dolgod elfogadod-e.

Szerintem a többség ezt szeretné elvégre a zenék miatt vagyunk itt.