-
tibetilama #3287 Eddy Huntington
Eddy Guntington
Én Eddy Huntington (vagy Eddie, Edward) 1965.10.29.-én Anglia Északkeleti részén egy szénbányász és egy háziasszony fiaként láttam meg a napvilágot. Három nővérem van, Anne, Enid és Sheila. Általános iskolámat Peterlee-ben végeztem, majd a helyi gimnázium tanulója lettem. 18 évesen elhagytam otthonom és Londonba mentem. Ez volt életem nagy változása. A Pineapple Tánc studióban kezdtem el dolgozni, modellkedtem és videóztam. Ez alatt az idő alatt vettem fel a kapcsolatot az olasz Baby Records-al. Meghallgattam a "USSR" demo-t és eldöntöttem, hogy megcsinálom. Milánóban sok új barátra tettem szert mint: Den Harrow, Tom Hooker, Jennifer Munday, Sharon, Baltimora és még sokan mások. A 80-as évek fantasztikusak voltak, jó zenékkel, sok szórakozással, és egy kis őrültséggel. Emlékszem, amikor Den-nel a kora reggeli órákban szaladgáltunk körbe Verona utcáin hangosan kiabálva, énekelve! Megismerhettem sok nagy hírességet és kiváltságosként nagy szaktudású emberekkel dolgozhattam együtt. A kedvenc olasz dalaim azokból az időkből a következők voltak: Spagna-Easy Lady; Tom Hooker-Looking for Love; Swiss Boy; Sabrina-Boys,Boys,Boys. Akkoriban (manapság is) talán a "kommersz" ízlésemnek köszönhetően lett olyan szórakoztató és közkedvelt minden dalom. A 90-es években Amerikában és Japánban dolgoztam egy sokkal jellegzetesebb HI-NGR hangzással, mint pl. "Meet my Friend" és a "May Day." Valamint megismertem Paris-t, aki később a feleségem lett, és született egy közös babánk is.
James Huntington (született 1991.05.03.) a fiam, egy új kezdete volt az életem hátralévő részének. Feladtam a zenélést és tanár lettem, annak érdekében, hogy egy normális családi életem legyen. Soha nem bántam meg ezt a döntésemet, hiszen van egy csodálatos fiam, és bár már nem élek együtt az édesanyjával, de "ezt" a fantasztikus ajándékot hagyta hátra nekem. Mint képzett tanár, jelenleg kisgyermekekkel foglalkozom (pillanatnyilag 5 és 6 évesek) és imádom őket! A gyerekek szórakoztatóak és kollegáimmal is nagyon jól kijövök.
A zene a hobbim és most egy kicsit összekapcsolhatom a zenét a munkámmal. Realisztikusnak is kell lennem. Ezek már nem a 80-as évek és én sem leszek fiatalabb, szóval jobb, ha elfogadom, ami van, mint ahogyan ti is!
Nem lehetne teljes az önéletrajz, ha nem tennénk említést Cliff Richard-ról. Ő volt az, aki nagymértékben lelkesített és habár a zenénk nagyon távol áll egymástól, én mindkettőt kedvelem és továbbra is együtt fogom játszani Cliff dalait az én kedvenc tánczenéimmel.
De a fénypontja az életemnek mégiscsak a feleségem, Lois. 2001-ben pár hónap után eljegyeztük egymást, majd összeházasodtunk. Nagyon szerelmes vagyok és továbbá is azon vagyok, hogy vele folytassam ezt a csodálatos életet Anglia Északkeleti részén. Mindíg énekelni fogok, még ha csak Lois-nak és James-nek is (tulajdonképpen mindenkinek, aki hallgatni akarja). De akármit is teszek mostantól kezdve, ugyanúgy teszem Lois-ért, James-ért, mint magamért.